KURBAN

Üç El derneği, Senenin 365 günü yurtiçi ve yurtdışı kurban bağışı emanetlerinizin vekaletini alarak kesimini gerçekleştirip gerçek ihtiyaç sahipleriyle paylaşmaktadır.

KURBAN

SU KUYUSU

Afrika ve Asya’da binlerce insan temiz su içemiyor. Kirli sulara bağlı hastalıklar yüzünden binlerce kişi ölüyor. Üç El Derneği su kuyu projeleri ile bölgelerde su kuyuları açarak, İnsanlara ve diğer canlılara temiz su sağlıyor.

SU KUYUSU

KALICI ESER

Üç El Derneği olarak, hayırseverlerin destekleriyle dünyanın dört bir yanında cami, mescid, medrese ve yetimhaneler inşa ediyoruz.

KALICI ESER

ACİL YARDIM

Üç El Derneği olarak dünyanın dört bir yanında sosyal, ekonomik ve doğal afetler sonucu mazlum ve mağdur durumda olan insanlara yönelik bağışçılarımızın destekleriyle acil yardım bekleyen konularda İnsani yardım faaliyetlerinde bulunuyoruz.

ACİL YARDIM

EĞİTİM

Üç El derneği, asıl hedefi sömürge altında olan ülkelerdeki mazlum insanlara eğitim alma imkanları sunup kendi ayakları üzerinde durabilmelerini sağlamaktır.
“İnsanı eğitimle yeşert”

EĞİTİM

ZEKAT

Üç El Derneği, Mali ibadetiniz olan zekatlarınızı kur’an-ı Kerim’de zikredilen ölçüler dikkate alınarak, en titiz bir şekilde yurtiçi ve yurtdışında gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz.

ZEKAT

RAMAZAN

Gözyaşı derneği, ‘11 ayın sultanı’ Ramazan’da hayırseverlerin bağışlarını afrika, Asya ve Ortadoğu olmak üzere 15 ülkedeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor. Ramazan 2020 yardım çalışmaları “Ramazan paylaştıkça güzel” sloganıyla start vermiştir.
Hayırlı mübarek olsun

RAMAZAN

Su Kuyularımız

TÜM SU KUYULARIMIZ

Kalıcı Eserler TÜM ESERLERİMİZ

Afrika, Asya ve Ortadoğu ülkelerinde, sosyal sürdürülebilir projelerimizle hane hane, kabile kabile, şehir şehir yardımlarınızı ulaştırıyoruz.
Faaliyetlerimizi harita üzerinde görebilirsiniz.

Bizden Haberler TÜM HABERLERİ OKU