SSS
  • Kurban Kesimlerimiz
  • Diğer
  • Üç El Derneği Nedir?

2010 yılında kurulan derneğimiz bölge, din, dil, ırk ve mezhep ayrımı yapmaksızın dünyanın herhangi bir yerinde felakete uğramış, zulüm görmüş, aç veya açıkta kalmış; savaş, doğal afet gibi sebeplerle mağdur olmuş, yaralanmış, evsiz, yurtsuz tüm insanlara insani yardım ulaştırmaktadır.

• Size nasıl güvenebilirim?

2010 yılında kurulan Üç El Derneği olarak çalışmalarımızı 10 yıldır büyük bir titizlikle şeffaflık politikasını izleyerek devam etmekteyiz. Yardım toplama faaliyetlerimizi yardım toplama kanunu çerçevesinde gerekli mercilerin resmi izni ile gerçekleştirmekteyiz. Gelen bağışların bir kısmının (Kurban, su kuyusu hissesi, 100 kişiden daha fazla iftar) video ve görsellerini bireysel olarak bağışçılamızın cep telefonunuza gönderiyoruz. Diğer kısmını (Yetimhane hissesi, 100 kişiden daha az iftar, Kur'an Hediyesi vb) isim isim belirtme imkanımız olmadığı için tek kalemde video ve görselleri kaydederek web sitemizde ve sosyal medya hesaplarımızda paylaşıyoruz.

• Üç El Derneği sadece yurt dışı çalışmaları mı yapıyor?

Hayır, Üç El Derneği olarak kurulduğumuz günden bugüne gerek Yurt içi insani yardım faaliyetlerimiz gerekse Yurt dışı insani yardım faaliyetlerimiz devam etmektedir.

• Bağışımı muhtaçlara nasıl ulaştırabilirim?

Üç El Derneği'ni aracı kılarak muhtaçlara yardım etmek istediğinizde bağışınızı web sitemiz üzerinden kredi ya da hesap kartı ile yapabilir, hesap numaralarımıza EFT ya da havale ile gönderebilir veya dernek merkezimize (İstanbul/ Küçükçekmece) elden teslim edebilirsiniz.